0
Hopp til hovedinnhold

Ville lære hvordan styre egen bedrift

Amir Smailbegovic er PT-student (foto)

Har du en idé, men er usikker på hvordan du bør gå frem, anbefaler jeg deg å ta dette kurset!

Amir Smailbegovic

Selvstendig næringsdrivende personlig trener og instruktør ved Urban Fitness

Hvorfor valgte du å studere Entreprenørskap – konseptutvikling og iverksettelse for PT- utdanningen?

Jeg ønsket å ta dette kurset for å lære mer om hvordan stå på egne bein og få mer kompetanse om hvordan drive for seg selv, og hvordan jeg bør gå frem hvis jeg en dag skal starte et eget treningsstudio.

Hva er det viktigste du lærte som du kan ta inn i jobben din som PT?

Jeg lærte at det er en lang vei å gå dersom man ønsker å starte for seg selv, men at du bare må satse og våge å feile. Selv om du har en utmerket ide, kan det være utfordrende å få den ut i live. Foreleserne forberedte oss også på at det er tøft å være gründer, og at du må være forberedt på å møte en del motgang, særlig i oppstartsfasen. Vi lærte også at du bør gå frem på en strukturert måte, gjøre mye research og være godt forberedt.

Hvordan var det å studere hos oss?

Forelesningene var gøye, og vi fikk mange spennende oppgaver. Foreleserne på kurset var livlige og dyktige, og la opp forelesningene på en gøy og kreativ måte. De var også flinke til å utfordre oss, og stilte alltid kritiske spørsmål slik at vi stadig utviklet oss.

Hva synes du om måten studiet var lagt opp på?

Kurset var bra lagt opp, og jeg likte godt at det er tenkt at du skal bruke det du lærer, i praksis. Jeg likte også veldig godt måten foreleserne underviste på. De var engasjerte, kreative og snakket mye av erfaring. Jeg likte også at vi gjennom studiet jobbet med vår egen prosjektoppgave der vi skulle utvikle ideene våre til konsepter. Jeg har selv tatt vare på mitt eget prosjekt, og planlegger å bruke det i jobben min.  

Har du noen tips til andre som vurderer å ta studiet?

Har du en idé, men er usikker på hvordan du bør gå frem, anbefaler jeg deg å ta dette kurset!