Studieplan

Vår 2025

Velg studieretning for å se emner

Oppbygging og gjennomføring

Yrkesmuligheter og videre utdanning

Jobbmuligheter 

Et årsstudium gir en innføring i fagområdet, og kan være verdifull tilleggskompetanse. Årsstudier kan inngå i et annet studieprogram, eller være en fin inngang til videre studier på universitets- og høgskolenivå. Lærere tar årsstudiet i biologi som videreutdanning og noen tar studiet som en del av en bachelorgrad i et annet fagfelt, eller som nyttig bakgrunn for videre studier i medisin, odontologi og veterinærfag.  

Kontaktperson

Studieprogramleder Ane Timenes Laugen 

Andre opplysninger

Andre opplysninger 

Studenter og lærere kommuniserer via læringsplattformen Canvas, der leksjoner blir lagt ut, obligatoriske oppgaver leveres inn, og faglige diskusjoner forgår. Basert på de digitale undervisningsressursene skal du, på individuelt nivå, gjennomføre teoretiske og praktiske arbeidskrav. Studiet er således et selvstudium der kommunikasjon med lærer og andre studenter ivaretas gjennom nettdiskusjon, veiledning og tilbakemelding på obligatoriske innleveringer. Studiet krever derfor en viss grad av selvdisiplin og selvstendig arbeid. 

 

Det er en forutsetning at deltakerne behersker standard IKT-verktøy og har jevn tilgang til datamaskin. Se krav til studenters datamaskin. 

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 30. juni 2024 17:09:05