0
Hopp til hovedinnhold
Varighet
29. jun.-28. aug.
Studiepoeng
10
Omfang
Deltid
Start
Sommer 2020
Studiested
Tilbudet er fullt

Dette nettbaserte tilbudet er primært rettet mot permitterte og arbeidssøkende og er finansiert av ekstraordinære kompetansemidler. Du betaler derfor ingen studieavgift for denne videreutdanningen, kun semesteravgift og eventuelle utgifter til pensumlitteratur.  

Grafisk design og video retter seg mot deg som ønsker å lære mer om byggesteinene i design; blant annet formbruk, farge, typografi og layout. Kurset gir også opplæring i aktuell grafisk programvare og prinsipper for denne. Det vil bli lagt vekt på opplæring i nødvendige teknikker for å formidle et budskap gjennom en videoproduksjon.

Grafisk design og video passer særlig godt for for deg som skal lage opplærings- eller presentasjonsmateriell.

Hva lærer du?

Emnet gir innføring i bruk av video, lyd og bilde til formidling. Videre gir emnet opplæring i aktuell grafisk programvare og prinsipper for denne.

Oppbygning

Du kan jobbe i eget tempo etter fastlagt plan. Du kan i stor grad velge aktiviteter og progresjonsløp uavhengig av andre studenter, og uavhengig av tid. Det vil bli gitt oppgaver underveis i tillegg til en større avsluttende oppgave. Tidspunkt for innlevering avtales ved oppstart. 

Kurset vil gjennomføres med forelesninger, gruppearbeid, diskusjoner og mulighet for samarbeid.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse

Praktisk informasjon

Oppstart 29. juni 2020 (uke 27). Emnet avsluttes 28.august, og du kan selv velge egen progresjon. Oppgaver gjennomføres på nett.

Læringsplattformen er Canvas. Søkere som har fått opptak får en SMS med påloggingsinformasjon til Canvas.

Vurderingsform: Gradert

Fakta

Søknadsperiode

Tilbudet er fulltegnet. 


 

Antall plasser

20

Spørsmål om opptak til studiet?

evuopptak@uia.no

Spørsmål om innholdet i studiet?