0
Hopp til hovedinnhold
Varighet
29. juni-28. aug.
Studiepoeng
5
Omfang
Deltid
Start
Sommer 2020
Studiested
Tilbudet er fullt

Dette nettbaserte tilbudet er primært rettet mot permitterte og arbeidssøkende og er finansiert av ekstraordinære kompetansemidler. Du betaler derfor ingen studieavgift for denne videreutdanningen, kun semesteravgift og eventuelle utgifter til pensumlitteratur.  

Videreutdanningen er et praktisk rettet tilbud til deg som ønsker grunnleggende innføring i datamaskinen og dens operativsystemer og grensesnitt. I tillegg lærer du om datakommunikasjon og enkel programmering. Datateknikk er et tilbud som passer deg som jobber med tekstbehandling, regneark og presentasjoner. 

Hva lærer du?

Datateknikk gir generell innføring i datamaskinen, operativsystemer, grensesnitt, standard utstyr og programpakker. Videre får du grunnleggende opplæring i å anvende Office-pakken fornuftig i prosjekter av ulik type, samt presentasjonsverktøy. Du får også innsikt i kunne benytte enkle småprogrammer for å beskytte, rydde og bruke datamaskinen fornuftig.

Videreutdanningen Datateknikk dekker også en grunnleggende innsikt i datamaskiner, operativsystemer, datakommunikasjon og datanettverk, personvern samt lover og regler knyttet til dette.

Oppbygning

Du kan jobbe i eget tempo etter fastlagt plan. Du kan i stor grad velge aktiviteter og progresjonsløp uavhengig av andre studenter, og uavhengig av tid. Det vil bli gitt oppgaver underveis i tillegg til en større avsluttende oppgave. Tidspunkt for innlevering avtales ved oppstart. 

Videreutdanningen vil gjennomføres med forelesninger, gruppearbeid, diskusjoner og mulighet for samarbeid.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse

Praktisk informasjon

Læringsplattformen er Canvas. Søkere som har fått opptak får en SMS med påloggingsinformasjon til Canvas.

Undervisning
Oppstart uke 27, 29. juni 2020.

Emnet er åpent i perioden frem til 28.august, og studenten kan selv velge egen progresjon. Studenten gjennomfører oppgaver på nett.

Vurderingsform: bestått/ikke bestått

Fakta

Søknadsperiode

Kurset er fullt. 

Antall plasser

20

Spørsmål om opptak til studiet?

evuopptak@uia.no