Undervisningsspråk

Norsk

Innhold

Emnet fokuserer på å forstå og anvende sentrale begreper og praksis for å organisere og administrere prosjekter, med vektlegging på kunstindustrien. Emnet inkluderer konvensjonelle og moderne tilnærminger for initiering, planlegging, gjennomføring og avslutting av prosjekter. Emnet gir studentene en grunnleggende forståelse for prosjektarbeid og -ledelse, med særlig vekt på praktisk relevans.

Læringsutbytte

Etter fullført emne skal studenten kunne

  • Identifisere og sammenligne prosjektbaserte aktiviteter i forhold til andre organisatoriske aktiviteterUtforme hensiktsmessige prosjektmål og suksesskriterier
  • Anvende både konvensjonelle og moderne teknikker for planlegging, gjennomføring og kontroll av prosjekter
  • Fortolke og kommunisere status og fremdrift av et prosjekt
  • Forberede en prosjektavsluttingsapport og vurdere suksess for et prosjekt
  • Vurdere usikkerhet i prosjekter og foreta hensiktsmessige tiltak for å forbedre resultater og utfall

Vilkår for å gå opp til eksamen

Bestått obligatoriske innleveringer. Ytterligere informasjon vil bli gjort tilgjengelig i Canvas ved semesterstart.

Undervisnings- og læringsformer

Emnet er samlingsbasert og består av digitale undervisningsformer. Eksempelvis forelesninger i Zoom, videoer, presentasjoner og prosjektoppgaver. Studentene skal arbeide i grupper og individuelt. Ytterligere informasjon vil bli gjort tilgjengelig i Canvas ved semesterstart. Emnet har et forventet arbeidsomfang på cirka 270 timer.

Studentevaluering

Emneansvarlig i samråd med studenttillitsvalgt fastsetter evalueringsform og om emnet skal ha midtveis- eller sluttevaluering, jf. kvalitetssystemet kapittel 4.1. Informasjon om evalueringsform for emnet publiseres i Canvas.

Eksamen

Mappevurdering teller 100% av endelig karakter. Vurderingsuttrykk: Bestått/Ikke-bestått. Ytterligere informasjon vil bli gjort tilgjengelig i Canvas ved semesterstart.

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 1. juli 2024 07:02:09