Undervisningsspråk

Norsk

Forkunnskapskrav

90 studiepoeng fra fordypningen må være bestått. Praksisbedrift og plan for gjennomføring av praksisperioden skal være forhåndsgodkjent av emneansvarlig.

Innhold

Emnet gir studentene forståelse for og erfaring med hvordan økonomi- og markedsførings kompetanse kan anvendes i en yrkessammenheng. Studentene oppholder seg i en virksomhet i 120 timer, og deltar i den praksis og de arbeidsoppgaver som utføres i virksomheten. Oppholdet kvalitetssikres både av faglærer og av en veileder fra den aktuelle praksispartneren. I siste del av studiet skriver studentene en oppgave med fokus på sammenhenger mellom praksis og innholdet i studieprogrammet.

Læringsutbytte

Etter fullført emne skal studentene

• ha generell innsikt i arbeidslivets krav og forventninger

• ha innsikt i relevante teorier fra bl.a. bedriftsøkonomi, samfunnsøkonomi, markedsføring, organisasjon og ledelse.

• økt forståelse for selvledelse og roller i arbeidslivet

• ha bevissthet om egen kompetanse og dens relevans for yrkeslivet

• ha kunnskap om hva som særpreger virksomhet, rutiner og arbeidsoppgaver hos den aktuelle praksispartneren

• kunne reflektere over sammenhenger mellom praksis, innhold i eget studium og egen fagkompetanse

Vilkår for å gå opp til eksamen

Praksis må være godkjent.

Undervisnings- og læringsformer

Praksis og oppgaveskriving. Emnet har et forventet arbeidsomfang på 210 timer. Praksisutplasseringen i bedrift er obligatorisk, og det kreves et oppmøte på 100%.

Studentevaluering

Emneansvarlig i samråd med studenttillitsvalgt fastsetter evalueringsform og om emnene skal ha midtveis- eller sluttevaluering, jf. kvalitetssystemet kapittel 4.1. Informasjon om evalueringsform for emnet publiseres i Canvas.

Eksamen

Individuell praksis/prosjektoppgave med et omfang på 6000-8000 tegn inkludert mellomrom. Vurderingsuttrykk: Bestått/ikke bestått.

Annen informasjon

For de som ikke tar spesialiseringen i Innovasjon og entreprenørskap, vil ORG313 Gründer Lab and Entrepreneurship Laboratory også være et valgemne i som kan tas i stedet for praksismne og Professional communication in Business English.

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 1. juli 2024 07:01:48