Emnet er tilknyttet følgende studieprogram

Undervisningsspråk

Norsk

Innhold

Studentene på bachelorprogrammet i Byggdesign får normalt tilbud om et extra curriculum kurs hvert semester. Hvert kurs har et omfang tilsvarende 2,5 sp, og er et frivillig kurs som studentene kan følge i tillegg til ordinære emner i studiet. Innholdet i de forskjellige kursene vil bli offentliggjort sammen med undervisningsdatoer, arbeidskrav for de enkelte kursene og eksamenskrav (mappekrav).

Læringsutbytte

Etter fullført emne skal studenten ha fått

  • en bredere forståelse for byggingeniørens allsidige arbeidshverdag
  • dybdekunnskap innen 3 forskjellige fagfelt som ikke inngår i det ordinære utdanningsløpet i bachelorprogrammet i Byggdesign

Vilkår for å gå opp til eksamen

Studenten må ha gjennomført tre ulike kurs i serien Extra Curriculum ved Byggdesign. Nærmere informasjon om arbeidskrav for de enkelte kursene vil bli gitt i Canvas.

Undervisnings- og læringsformer

Forelesninger og øvinger.

Eksamen

Mappevurdering. For å bestå mappen må studenten fremlegge beståtte kursbevis fra tre ulike kurs i serien Extra Curriculum ved Byggdesign. Mappen vurderes til bestått/ikke bestått.

Nærmere informasjon om krav til mappen blir gitt i Canvas. Det blir ikke arrangert ny/utsatt eksamen for mappen.

Reduksjon i studiepoeng

Innholdet i dette emnet dekkes helt eller delvis av annet emne. Tas ett av disse emnene i tillegg, reduseres studiepoengene som følger:

Emne Studiepoengreduksjon
BYG901 – Extra Curriculum 7.5
Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 30. juni 2024 20:56:34