Emnet er tilknyttet følgende studieprogram

Undervisningsspråk

Norsk eller engelsk

Innhold

Dette emnet fokuserer på læring i praksis og andre relevante områder for universitetet og næringslivet. Emnet tilbyr kunnskap om prosjektbasert læring innen utvalgte områder i hovedsak knyttet til e-læring. Studentene jobber med et praktisk prosjekt innen e-læring som er godkjent av forelesere.   

Læringsutbytte

Etter fullført emne skal studentene kunne:

-       Planlegge, designe og implementere et multimedieprosjekt med fokus på e-læring.

-       Kjenne til relevant fagkunnskap og kunne bruke teoretiske modeller for å håndtere de problemstillinger som oppstår underveis.

Vilkår for å gå opp til eksamen

Prosjektet skal være godkjent og ferdig utviklet. Det skal foreligge en rapport som skal inneholde planleggingsfasen, gjennomføringen og refleksjon i etterkant. Mal for rapport får studentene ved oppstart.  

Undervisnings- og læringsformer

Samlinger og selvstendig arbeid under ledelse og veiledning av forelesere. Prosjektet skal som en hovedregel gjennomføres i grupper på 2-3 personer, unntak fra dette kan forekomme. Hver student har en estimert arbeidsmengde på ca. 200 timer. Kurset undervises på norsk eller engelsk.  

Studentevaluering

Emneansvarlig fastsetter i samråd med studenttillitsvalgt evalueringsform og om emnene skal ha midtveis- eller sluttevaluering i tråd med kvalitetssystemet kapittel 4.1.

Eksamen

Mappe bestående av prosjektrapport, samt en muntlig fremføring av prosjektet med mulighet for spørsmål. Gruppene gis normalt felles karakter. Faglærer kan godkjenne at prosjektet gjennomføres individuelt. Bestått/ikke bestått.  

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 1. juli 2024 02:36:18