Emnet er tilknyttet følgende studieprogram

Undervisningsspråk

Norsk eller engelsk

Forkunnskapskrav

Studenten må ha bestått minst 130 studiepoeng i utdanningsplanen sin ved starten av det semesteret bachelorprosjektet gjennomføres. Tema og problemstilling for oppgaven skal godkjennes av Universitetet i Agder.

Innhold

Temaområde og problemstilling velges av studenten(e) under veiledning. Prosjektet velges fortrinnsvis innenfor studiets hovedfordypningsområder. I hvilken grad prosjektoppgaver kan omfatte andre områder, avhenger av veiledningskapasiteten. Prosjektet utformes så langt det er mulig slik at det kan gjennomføres og utprøves i bedrifter slik at erfaring med praktisk-industriell anvendelse av de teoretiske kunnskaper, og et innblikk i industriens behov på dette området, oppnås.

Læringsutbytte

Etter fullført emne, skal studenten kunne

  • anvende aktuell kunnskap og teknologi for å kunne analysere og løse problemer for industri og offentlig sektor

  • kunne planlegge og gjennomføre et større prosjektarbeid

  • skrive en vitenskaplig rapport

  • formidle en problemstilling og en løsning både muntlig og skriftlig i faglige og allmenne sammenhenger

Vilkår for å gå opp til eksamen

Deltakelse i 5 obligatoriske veiledningsmøter.

Undervisnings- og læringsformer

Selvstendig arbeid tilrettelagt med jevnlige veiledningsmøter. For hver gruppe er det 5 obligatoriske veiledningsmøter. Studenter og veileder har et felles ansvar for at dette følges opp. Hovedprosjektet utføres normalt i gruppe, men kan i spesielle tilfeller etter avtale med fagansvarlig utføres individuelt. Kan undervises på engelsk.

Forventet arbeidsomfang for gjennomsnittsstudenten: 540 timer.

Studentevaluering

Emneansvarlig fastsetter i samråd med studenttillitsvalgt evalueringsform og om emnene skal ha midtveis- eller sluttevaluering i tråd med kvalitetssystemet kapittel 4.1.

Eksamen

Prosjektrapport normalt utført i gruppe. Gradert individuell karakter. Individuell karakter kan justeres inntil en bokstavkarakter på grunnlag av muntlig presentasjon. Det er ikke anledning til å levere forbedret versjon av tidligere oppgaver i forbindelse med ny eller utsatt eksamen. Nærmere informasjon om krav til prosjektrapporten gis i Canvas.

Reduksjon i studiepoeng

Innholdet i dette emnet dekkes helt eller delvis av annet emne. Tas ett av disse emnene i tillegg, reduseres studiepoengene som følger:

Emne Studiepoengreduksjon
ELE305 – Bacheloroppgave, elektronikk 20
ELE300 – Hovedprosjekt elektronikk 15
Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 30. juni 2024 02:36:07