Emnet er tilknyttet følgende studieprogram

Undervisningsspråk

Norsk

Innhold

Studentene skal gjennomføre praksis i en kulturinstitusjon eller et selskap hvor de skal bidra i et prosjekt eller løse bestemte oppgaver. En viktig del i emnet er å tilegne seg kompetanse i prosjektledelse innenfor kulturfeltet. Arbeidet innebærer å løse oppgaver som tillater studenten å bruke teori og metoder de har tilegnet seg i studiet.

Læringsutbytte

Etter fullført emne skal studenten:

  • ha praktisk erfaring med å gjennomføre kulturprosjekt(er)

  • ha praktisk erfaring med å jobbe i team og i profesjonelle organisasjoner / selskaper

  • kunne planlegge, gjennomføre og evaluere et kulturprosjekt

  • kunne anvende faglig kunnskap i kommunikasjon med både spesialister og allmennheten

Vilkår for å gå opp til eksamen

  • Godkjent fremmøte til obligatorisk undervisning.

  • Godkjent praksis.

Mer informasjon fremlegges i Canvas ved semesterstart

Undervisnings- og læringsformer

Emnet er praktisk og knyttet til det aktuelle prosjektet eller virksomheten som studentene skal ha et praksisopphold ved. som studenten har en avtale med. Det er to forskjellige måter til å velge prosjekt/organisasjon/selskap for praksis:

  1. Studentene velger å ha praksis i et eget prosjekt / organisasjon / selskap som instituttet godkjenner som en del av praksis i emnet.

  2. Ved å få praksisplass ved en av Fakultet for kunstfag sine samarbeidspartnere.

 

Innen 15. desember må studentene sende inn søknad til organisasjon de er interessert i å jobbe med. Mer informasjon om rutiner/prosedyrer formidles via Canvas.

Studentene oppholder seg ved praksisvirksomheten i ca. 100 timer, og får arbeidsoppgaver som er relevante i forhold til deres faglige kompetanse og praksisvirksomhetens behov. Det legges opp til stor grad av fleksibilitet når det gjelder arbeidstid, oppgaver og hvordan man ønsker å organisere disse.

Forventet arbeidsomfang for gjennomsnittsstudenten er 27 timer pr. studiepoeng.

Studentevaluering

Studieprogramleder i samråd med studenttillitsvalgt fastsetter evalueringsform og om emnene skal ha midtveis- eller sluttevaluering, jf. kvalitetssystemet kapittel 4.1. Informasjon om evalueringsform for emnet publiseres i Canvas.

Tilgang for privatister

Nei

Tilbys som enkeltemne

Ja. Med forbehold om ledig plass/kapasitet.

Eksamen

5 dagers individuell hjemmeeksamen. Omfang ca.  1500 ord. Innlevering vil være 1.august. Karakteruttrykk: Bestått/ikke bestått.

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 1. juli 2024 02:29:56