Emnet er tilknyttet følgende studieprogram

Undervisningsspråk

Norsk eller engelsk

Innhold

Dette emnet fokuserer på læring i praksis og andre relevante områder for universitetet og næringslivet. Emnet tilbyr kunnskap om prosjektbasert læring innen utvalgte områder i hovedsak knyttet til e-læring. Studentene jobber med et praktisk prosjekt innen e-læring som er godkjent av forelesere.   

Læringsutbytte

Etter fullført emne skal studentene kunne:

-       Planlegge, designe og implementere et multimedieprosjekt med fokus på e-læring.

-       Kjenne til relevant fagkunnskap og kunne bruke teoretiske modeller for å håndtere de problemstillinger som oppstår underveis.

Vilkår for å gå opp til eksamen

Prosjektet skal være godkjent og ferdig utviklet. Det skal foreligge en rapport som skal inneholde planleggingsfasen, gjennomføringen og refleksjon i etterkant. Mal for rapport får studentene ved oppstart.  

Undervisnings- og læringsformer

Samlinger og selvstendig arbeid under ledelse og veiledning av forelesere. Prosjektet skal som en hovedregel gjennomføres i grupper på 2-3 personer, unntak fra dette kan forekomme. Hver student har en estimert arbeidsmengde på ca. 200 timer. Kurset undervises på norsk eller engelsk.  

Studentevaluering

Studieprogramleder i samråd med studenttillitsvalgt fastsetter evalueringsform og om emnene skal ha midtveis- eller sluttevaluering, jf. kvalitetssystemet kapittel 4.1. Informasjon om evalueringsform for emnet publiseres i Canvas.

Eksamen

Mappe bestående av prosjektrapport, samt en muntlig fremføring av prosjektet med mulighet for spørsmål. Gruppene gis normalt felles karakter. Faglærer kan godkjenne at prosjektet gjennomføres individuelt. Bestått/ikke bestått.  

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 1. juli 2024 02:25:19