Velkommen til våre nye nettsider!

Tirsdag 4. mars er lanseringsdatoen og vi er stolte av å kunne presentere nye oppgaveorienterte sidene med tanke på design, navigasjon og målgrupper.

Artikkelen er mer enn ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om vi nå lanserer de nye sidene, gjenstår det fremdeles en god del arbeid. Dette betyr at sidene vil utvikles videre og forbedres gjennom hele våren.

Hva er nytt?

Målgrupper

Potensielle studenter, eksisterende studenter, akademikere og samfunn og allmennhet er de prioriterte målgruppene for nye uia.no, i den rekkefølgen. Derfor prioriterer vi også å få innholdet på plass i den rekkefølgen.

Oppgaveorientert innhold

Ved hjelp av brukerundersøkelser og intervjuer, har vi funnet fram til de viktigste oppgavene som målgruppene ønsker å løse på uia.no. Innholdet i de nye sidene er derfor strukturert slik at de viktigste oppgavene skal løses først. Det skal være enkelt å navigere i nettsidene og det skal være enkelt å søke etter informasjon.

Design

Vi har valgt en lys, luftig og åpen profil på nye uia.no. Vi ønsker å formidle at vi er et nytt og moderne universitet som tilbyr utdanning for fremtida. I tillegg vil vi vise at vi ser og bryr oss om studentene.

Mobiltilpasning

Nye uia.no er tilpasset både mobiltelefoner og nettbrett. Det er det samme innholdet som vises på alle plattformer. Vi gjør likevel oppmerksom på at det kan være at du ikke får opp alle funksjonaliteter, dersom du bruker en eldre smarttelefon.

Navigasjon

Vi har forenklet menystrukturen i nye uia.no. Vi har fjernet undermenyer, samt høyre -og venstremeny. Målet er at det skal bli enklere å navigere seg fram på alle mobile plattformer.

Ønsker du å gi oss tilbakemeldinger på våre nettsider, kan du sende disse til webredaksjon@uia.no

Klikk her for UiAs nyhetsarkiv