Film og omtale fra debattene 6. februar

Hvis du ikke rakk rektordebattene i Grimstad og Kristiansand onsdag 6. februar, kan du se film fra og lese omtale av dem her.

KANDIDATENE: Sunniva Whittaker og Stephen Seiler.

– Ikke alle har hatt anledning til å komme på møtene og møte Stephen Seiler og Sunniva Whittaker, og høre hva de står for og hvordan de ønsker å utvikle universitetet i tiden som kommer. De som vil vite mer, kan imidlertid få et lite glimt av møtene her, sier leder Anne Elizabeth Stie i universitetets valgstyre.

Se opptaket fra Kristiansand her:

Moderator på debattmøtene var redaktør Tove Lie i universitetsavisen Khrono.

Grimstad-møtet omtalt i Khrono

Debattmøtet i Grimstad er også omtalt, i Khrono - les her!

Se også kandidatenes egenpresentasjoner her:

Møter studenter og ansatte også mandag 11. februar

I tillegg til de to store valgmøtene onsdag, arrangerer studentene ved UIA representert ved STA, sammen med fagforeningene UNIO, LO, YS og Akademikerne, åpne debattmøter med rektorkandidatene mandag 11. februar. Disse holdes slik:

Debattmøte på engelsk i Grimstad 12. februar

Dagen etter, tirsdag 12. februar arrangeres det ogås et debattmøte med rektorkandidatene på engelsk. Det holdes slik:

Valget starter mandag 11. februar

Rektorvalget ved UiA holdes i perioden mandag 11. februar kl. 10.00 - mandag 18. februar kl. 14.00. Du stemmer elektronisk via stemmesiden – fra 11. februar kl. 10.00.