Tore Bråthen

Førstelektor

Studieprogramleder

Kontor:
K1029 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Fagområder: Jeg underviser i musikkteknologi, musikkteori, komponering, arrangering, samspill, musikalsk analyse, musikkformidling og hovedinstrument, rytmisk trompet. Jeg er også faglig koordinator for den utøvende bacheloren på Institutt for Rytmisk Musikk

Jeg er i tillegg til å jobbe på universitetet ved institutt for rytmisk musikk, freelancemusiker med trompet som hovedinstruement. Jeg dirigerer Kristiansand Storband og Sørnorsk ungdomstorband. Jeg arrangerer musikk for ulike settinger, holder seminarer og foredrag.

Jeg er med i en forskningsgruppe på Institutt for rytmisk musikk der musikkteknologi er i fokus.

Vitenskapelige publikasjoner

• Bråthen, Tore (2020). Seminar og konsert med Sørnorsk ungdomsstorband.
  • Bråthen, Tore (2020). Konsertserie i samarbeid med næringslivet og Kristiansand Kommune.
  • Bråthen, Tore (2020). SNUS in the SKY - 2 Online seminarer med sørnorsk ungdomsstorband.
  • Bråthen, Tore (2020). Konsert.
  • Bråthen, Tore (2020). Vi har også gått i 9'ende.
  • Bråthen, Tore; Grundetjern, Espen; Grjotheim, Espen (2019). Sommerkonsert med Kristiansand Storband og Espen Grjotheim.
  • Bråthen, Tore (2019). Fire Julekonserter med Christianssand Storband, solist og barnekor.
  • Bråthen, Tore (2019). Tributekonsert til Frank Zappa med Chirstianssand Storband.
  • Bråthen, Tore (2019). Workshop og konserter med Sørnorsk Ungdomsstorband.
  • Bråthen, Tore (2019). Tributekonsert til Frank Zappa.

Forskningsgrupper

Sist endret: 21.06.2018 14:06