Nooria Yari

Ph.d.-kandidat

Kontor:
ETA ( Universitetsveien 19, Kristiansand )

Nooria Yari er en dobbel- ph.d kandidat i internasjonal business på handelshøyskolen UiA, og på syddanske universitet i odense (SDU). Hun fullførte en mastergrad i international management på handelshøyskolen UiA med masteroppgaven "Cultural intelligence: a bibliometric meta-analysis". Kort tid etter begynte hun å jobbe som forskningsassistent ved Institutt for markedsføring og ledelse, og International Business & Entrepreneurship, i SDU fra september 2017. Hun har vært engasjert i ulike forskningsaktiviteter og undervisningsaktiviteter, spesielt Entrepreneurship, Understanding Business, Marketing and Behaviour og undervist Markedsføring på SDU.

Cultural Intelligence

Cross Cultural competences

Global Mindset

Cultural Intelligence and measurements

Assessment tools e.g BCIQ

Entrepreneurship successfully Launching New Ventures

Entrepreneurship in Theory and Practice

Marketing for Business Students

Product Development and Innovation; Marketing and Behaviour

Vitenskapelige publikasjoner

• Lankut, Erik; Yari, Nooria; Alon, Ilan; Richter, Nicole (2018). Cultural Intelligence - Status Quo in International Business.
  • Lankut, Erik; Yari, Nooria; Alon, Ilan (2017). Cultural Intelligence Research: A Bibliometric Meta-Analysis.
  • Lankut, Erik; Yari, Nooria; Alon, Ilan; Richter, Nicole Franziska (2017). Cultural Intelligence - A Research Landscape.

Sist endret: 3.09.2018 16:09