Maria Magdalena Aguilar Velasco

Stipendiat

Doktorgradsstipendiat

Kontor:
9I157 ( Universitetsveien 19, Kristiansand )
Kontortid:
08:00-15:30

Maria Magdalena Aguilar-Velasco er Stipendiat på Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder. Hun har en master i "Business Administration" ved UiA Handelhøyskole ved Universitetet i Agder og en master i "Innovation for Enterprise Development" ved Tecnologico de Monterrey (ITESM), Mexico.

Hun er også studieprogramleder for bachelor i markedsføring og ledelse og reiselivsledelse campus Kristiansand.

Arbeidserfaring

I alt har Aguilar Velasco 15 års yrkserfaring fra ulike selskaper i Mexico og Norge.

Faglige interesser

Organizational Psychology

Organizational Behavior

Occupational Health

Project Management

Innovation and Technology

Utvalgte publikasjoner

Articles in practitioner journals and in academic journals without blind peer-review:

Wald, A./Aguilar Velasco, M.M./Torbjørn, B./Grønvold, A./Skeibrok, J./Svensson, F.L. (2016) Projektifizierung auch im Norden: Der Anteil der Projecktarbeit in Deutschland und Norwegen im Vergleich. Projektmanagment aktuell, 27 (4), 50-55.

Wald, A./Aguilar Velasco, M.M./Torbjørn, B./Grønvold, A./Skeibrok, J./Svensson, F.L. (2016) Nordmenn bruker 1/3 av arbeidstida på prosjekt. Prosjektledelse, (3), 16-19.

Ekspertområder

Sist endret: 13.06.2021 13:06