Line Beate Tandsæther Mastad

Kontor:
E2305 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Jeg er utdannet allmennlærer med fordypning i musikk, spesialpedagogikk og ledelse. I tillegg har jeg en  med en mastergrad i kunst- og håndverksdidaktikk. Ved siden av arbeidet som lærer i grunnskolen, har jeg også hatt flere offentlige verv. Jeg sitter i dag som allminnelig medlem i Kontrollkommisjonen for distriktpsykiatriske sentere i Agder Vest.

Jeg arbeider på institutt for pedagogikk, og har veilederutdanning og grunnskolelærerutdanning som mine primærarbeidsområder. Jeg er fagkoordinator for skolebasert veiledningspedagogikk, der vi er ute i skolene og underviser hele personalet ved ulike skoler i veiledningspedagogikk. Jeg har utviklet dette studiet i nært samarbeid med avdeling for lærerutdanning og ledelsen ved lærerutdanningsskolene.

Jeg er medlem av norske kunsthåndverkere, og har stilt ut i flere fagfellejuryerte utstillinger både lokalt og nasjonalt. Jeg bruker strikking som kunstnerisk uttrykk, og strikker skulpturer.

Forskning

I samarbeid med en kollega, jobber jeg med et spennede forskningsprosjekt om hvordan praksislærere ser på sin rolle som lærerutdannere. Undersøkelsen er gjort blant deltagere i veiledningsstudiet for lærerutdannere i praksisfeltet, og er knyttet til de fem lærerutdanningsskolene ved grunnskolelærerutdanningen ved Universitetet i Agder.

Undervisning

Jeg underviser i veiledningspedagogikk for lærerutdannere i praksisfeltet. I tillegg underviser jeg i pedagogikk i grunnskolelærerutdanningen

Faglige interesser

Lærerutdanning og utdanning av lærerutdannere i praksisfeltet.

Veiledningspedagogikk

Prosjekter

Forskningsprosjekt om praksislæreres rolle som lærerutdannere.

Sist endret: 30.11.2020 09:11