Kristin Blakstad

Vitenskapelig assistent

Adjunkt i Drama og Teater og Studentveileder ved avdeling for Lærerutdanning

Kristin er studentveileder ved avdeling for Lærerutdanning, og har tidligere vært ansatt som vitenskapelig assistent. Hun studerer en master i pedagogikk. Hun har faglærerutdannelse i drama og kunsthistorie fra Universitetet i Bergen og Høgskolen i Oslo og en skuespiller/regiutdannelse fra London International School of Performing Arts.

Undervisning

• Studentveileder og leder av skrivekurs (Shut up and write) for BLU-studenter, ved avdeling for Lærerutdanning.
  • Gjesteforeleser i emnet "vitenskapsteori og forskningsmetoder (PED-519-1)" i temaet "Litteratursøk og litteraturgjennomgang - Systematic Review"

Prosjekter

"Studenter i forskningsprosjekt" - Institutt for pedagogikk

"Helse- og oppvekstfag - et praksisorientert yrkesfag" - Senter for yrkesfag og opplæring i arbeidslivet (SYA)