Kristian Leonard Melby

Kontor:
C5025 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )

Master of Philosophy in Psychology, UiO 2006

Sertifisert Marte Meo terapeut/veileder

Faglige interesser

Psykisk utviklingshemming

Psykisk helse

Marte Meo

Dialog og dialogiske tilnærminger

Veiledning

Prosjekter

Muhabbet - en samtale i kjærlighet og respekt: Utviklings av en dialogbasert gruppesamtale med fokus på interkulturell forståelse av normer og grenser for seksuelle praksiser.

Samarbeid mellom tejenesteytere til mennesker med både psykisk utviklingshemming og psykiske vansker.

Vitenskapelige publikasjoner

• Bachke, Carl Christian; Melby, Kristian Leonard; Nilsen, Geir Sigmund (2019). Is putting users first an organisational key to success in cross-professional cooperation? An interview study about cooperation between service units to people affected by both intellectual disability and mental illness.. Sabiedriba, Integracija, Izglitiba or Society, Integration, Education. ISSN: 1691-5887. 3s 29 - 50. doi:10.17770/sie2019vol3.3795.
  • Melby, Kristian Leonard; Almås, Elsa Mari; Viki, Nicklas Poulsen; Benestad, Esben Esther Pirell (2016). Muhabbet- en samtale i kjærlighet og respekt. Tidsskrift for Norsk Psykologforening. ISSN: 0332-6470. 53 (9). s 728 - 733.
  • Bachke, Carl Christian; Melby, Kristian Leonard; Sætra, Mette K Ragnhildstveit; Safari, Mugula Chris (2019). LOGGSKRIVING FRA PRAKSIS I VERNEPLEIERSTUDIET.
  • Melby, Kristian Leonard (2018). Preliminary analysis of social education students' reflective journald during a three-months clinical placement abroad.
  • Melby, Kristian Leonard; Almås, Elsa Mari; Viki, Nicklas Poulsen; Benestad, Esben Esther Pirelli (2018). Muhabbet - a conversation in love and respect.
  • Melby, Kristian Leonard (2017). Bruk av tvang overfor personer med utviklingshemming. Status i feltet..
  • Melby, Kristian Leonard; Benestad, Esben Esther Pirell; Almås, Elsa Mari (2015). Muhabbet; a conversation in love and respect.

Sist endret: 25.02.2020 14:02