Juan Diego Cardenas Cartagena

Stipendiat

WISENET Center

Kontor:
A2122 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )

Center Intelligent Signal Processing and Wireless Networks (WISENET)

Jeg er hovedfagsstudent ved WISENET-senteret - Universitetet i Agder, og har en doktorgrad i ingeniørvitenskap og spesialisering innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Jeg har bakgrunn innen anvendt matematikk, kontrollteori og mechatronicsystemer.

Min nåværende forskning er relatert til adaptiv kontroll og forsterkning læringsapplikasjoner i smarte vannnettverk og aquaponics-systemer.

Utdanning:

• M.Sc. i Matematikk og Statistikk, Queen's University, Canada, 2019.
  • Mekatronikk Ingeniør Grad, EIA University, Colombia, 2016.

Prosjekter

• Data-driven cyber-physical networked systems for autonomous cognitive control and adaptive learning in industrial & urban water environments (INDURB). Universitetet i Agder. Grimstad, Norge, 2019 - 2022. Rolle: Ph.D. forskningspartner.
  • Cocreation laboratory in health. General Hospital of Medellin, EIA University, og CES University. Medellin, Colombia, 2016 - 2017. Rolle: forskningsassistent.
  • Monte Carlo integration methods for nonnegative Bayesian inversion methods in Mie theory. Internship på RWTH Aachen, Germany, 2015. Rolle: praktikantstudent.

Utvalgte publikasjoner

• Cardenas-Cartagena, J., Elnourani, M., & Beferull-Lozano, B. (2022, March). Forecasting Aquaponic Systems Behaviour With Recurrent Neural Networks Models. In Proceedings of the Northern Lights Deep Learning Workshop (Vol. 3).
  • Aguirre-Zapata, E., Cardenas-Cartagena, J., & Garcia-Tirado, J. (2017). Glycemic Monitoring in Critical Care using Nonlinear State Estimators. IFAC-PapersOnLine, 50(1), 4430–4435. https://doi.org/10.1016/j.ifacol.2017.08.369
  • Torres, S., Cardenas-Cartagena, J., Arenas, A., Quintero, A., & Torres, R. (2017). Cocreation laboratory in health: Materialization tool for innovation process in Colombian public hospitals. 2017 Congreso Internacional de Innovacion y Tendencias En Ingenieria (CONIITI), 1–6. https://doi.org/10.1109/CONIITI.2017.8273330

Vitenskapelige publikasjoner

Sist endret: 5.05.2022 12:05