Desire Baartman

Førstelektor

Kontor:
E2307 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )
Kontortid:
mandag, tirsdag, torsdag

BEd naturfag, engelsk og idrett

BSc IKT

MBA (master in business administration)

Skoleutvikling og ledelse

Pedogogikk

Arbeidserfaring

15 år i undervisning fra grunnskolen til universitetet

15 år i privat sektor som programmør, utvikler av programvære, og rådgiver. Hvorav 6 år i et stort forlag for læremidler.

Arbeidserfaring i Nederland, USA, Zimbabwe, Mozambique og Norge.

Faglige interesser

naturfag

matematikk

IKT

didaktikk

inquiry-basert læring

Vitenskapelige publikasjoner

• Baartman, Desire; Vos, Pauline (2020). Video: Brusetablletter (oppløsningsevne)- Inquiry basert læring i prkasis. Trinn 5..
  • Baartman, Desire; Vos, Pauline (2020). Video: Fire kuber - Inquiry basert læring i praksis. Trinn 4. Tverrfaglig: mattematikk, design, samfunnsfag..
  • Baartman, Desire (2020). Prosjektbasert læring.
  • Baartman, Desire (2020). Designing videos on Inquiry-based learning for teacher education-Investigation and exploring design principles.
  • Baartman, Desire; Vos, Pauline (2020). Designing videos for teacher education on inquiry-based learning - Investigating and exploring design principles.
  • Baartman, Desire (2019). DaVinciVideo: Kube og utbrettete mønstre.
  • Baartman, Desire (2019). DaVinciVideo: Bee-bot programmering trinn 2.
  • Baartman, Desire (2019). Student Response Systems as a formative assessment tool: Learning Process and Learning Outcome.

Sist endret: 28.03.2021 13:03