Ahmad Sami Mahmoud Alaassar

Ph.d.-kandidat

PhD Kandidat og lærer

Ahmad er PhD kandidat i et cotutelle/dobbeltgradsprogram i samarbeid med Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) og Universitetet i Agder. Han forsker på en kontekst spesifikk inkubasjonsmodell "regulatory sandboxes" i fintech samt rollen av ekosystem aktører. Før dette, fullførte han mastergrad i Industriell Økonomi og Teknologiledelse og bachelorgrad i Mekatronikk ingeniør, begge ved Universitetet i Agder. Av relevante arbeidserfaringer nevnes det at Ahmad har jobbet som forretningsutvikler for et regionalt innovasjonsselskap. I tillegg har han en aktiv konsulentvirksomhet der han tilbyr tjenester innen forretningsutvikling.

Undervisning

Nåværende undervisning - ORG207 Entreprenørskap og Innovasjon for bachelorstudenter

Tidligere - Business Research Design for masterstudenter ved College of Business, RMIT University.

Arbeidserfaring

Forretningsutvikler

Faglige interesser

• Entreprenørielle økosystem
  • FinTech oppstartsbedrifter
  • Inkubasjonsmodeller

Vitenskapelige publikasjoner

• Alaassar, Ahmad; Mention, Anne-Laure; Aas, Tor Helge (2019). Exploring how Interactions Enable Innovation and Regulation: the case of Regulatory Sandboxes.
  • Alaassar, Ahmad (2018). Entrepreneurial Ecosystems: A Bibliometric Review.
  • Aas, Tor Helge; Alaassar, Ahmad (2017). The Impact of Visualisation on Decision-making in Entrepreneurial Processes.

Sist endret: 4.08.2020 19:08