Aksa Imran

Vitenskapelig assistent

Integrert ph.d.-stipendiat

Kontor:
C5120 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )

Integrert doktorgradsstipendiat innen digital byggeprosess, BIM og endringsledelse tilknyttet forskningsprosjektet MEERC. Min hovedveilder er Dr. Eilif Hjelseth.

Arbeidserfaring

Universitetet i Agder

sep. 2020 – d.d.

• Integrert doktorgradsstipendiat

jan. 2020 – apr. 2020

• Forskningsassistent tilknyttet MEERC.
  • Studentassistent i Prosjektering 1 - fundamentering og bygningsprosjektering.

aug. 2019 – nov. 2019

• Studentassistent i Bygningsfysikk og energieffektive bygninger.
  • Studentassistent i Statikk 2.

jan. 2019 – apr. 2019

• Studentassistent i Statikk og fasthetslære.
  • Studentassistent i Statistikk og økonomi.

aug. 2018 - feb. 2019

• Faglig coach tilknyttet FYSE-prosjektet.

aug. 2018 – nov. 2018

• Studentassistent i Statikk 2.

jan. 2018 – mai 2018

• Studentassistent i Statistikk og økonomi.
  • Studentassistent i Matematikk 2.
  • Mentor i Statistikk og økonomi.

aug. 2017 – nov. 2017

• Studentassistent i Matematikk forkurs.
  • Studentassistent i Matematikk oppgradering 2.
  • Mentor i Matematikk 2.

jun. 2017 – aug. 2017

• Studentassistent i Matematikk oppgradering 1.

okt. 2016 – mai 2017

• Studentassistent i Matematikk forkurs.

ENT3R
aug. 2019 – mai 2020

• Mentor ved ENT3R Agder som tilbyr realfaglig leksehjelp til elever.

Prosjekter

Bacheloroppgave: Beregning av kontor/lagerbygg med bærekonstruksjon utført i stål, samt vurdering av FEM-programmet salome_meca/code_aster som beregningsverktøy

jan. 2019 – jun. 2019

• Bacheloroppgaven gikk ut på å beregne et næringsbygg i FEM-Design, samt beregne byggets mest lastpåkjente komponenter i salome_meca. FEM-Design er et kommersielt, veldig brukervennlig program som brukes til elementanalyse og design av betong-, stål- og trekonstruksjoner etter det europeiske standardverket (NS-EN). salome_meca er et gratis, men særdeles lite brukervennlig program med røtter i fransk kjernekraftindustri som hverken designer eller analyserer etter felleseuropeiske prosjekteringsregler. I bachelorrapporten ble det vurdert hvordan salome_meca kunne brukes på lik linje med FEM-Design, blant annet ved å benytte Mathcad Prime for å utarbeide en beregningsdokumentasjon for å verifisere og validere beregningene etter felleseuropeiske prosjekteringsregler. I tillegg ble det vurdert hvilke muligheter som finnes ved fri og åpen kildekode FEM-programvarer.

Sist endret: 30.09.2021 17:09