23. mai 2022

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Disputas: Mohammad Ali Mahdavipour om rust i stålkonstruksjoner i bygg

Disputasen foregår på campus og digitalt. Se nederst på siden hvordan publikum kan overvære disputasen digitalt (online).

Mohammad Ali Mahdavipour fra Fakultet for teknologi og realfag ved UiA disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Failure prediction of steel components under the coupled effect of excessive plastic deformations and pitting corrosion» mandag 23 mai 2022. (Foto: Privat)

Mohammad Ali Mahdavipour fra Fakultet for teknologi og realfag ved UiA disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Failure prediction of steel components under the coupled effect of excessive plastic deformations and pitting corrosion» mandag 23 mai 2022. (Foto: Privat)

23 mai
kl 10:15 - 23:00

Legg til kalender

Påmeldingsfrist

Ingen frist angitt

Han har fulgt doktorgradsprogrammet ved Fakultet for teknologi og realfag ved UiA, med spesialisering i ingeniørvitenskap, forskningsområde bygg.

Les Mohammad Ali Mahdavipours oppsummering av avhandlingen:

Prøveforelesning og disputas finner sted i Auditorium C2 040, Campus Grimstad og digitalt i konferanseprogrammet Zoom (lenke under).

Disputasen blir ledet av visedekan Rein Terje Thorstensen, Fakultet for teknologi og realfag, Universitetet i Agder.

Prøveforelesning mandag 23 mai kl 10:15

Disputas mandag 23 mai kl 12:15

Oppgitt emne for prøveforelesning: «Design of steel structures in a sustainable future»

Tittel på avhandling: «Failure prediction of steel components under the coupled effect of excessive plastic deformations and pitting corrosion»

Søk etter avhandlingen i AURA - Agder University Research Archive, som er et digitalt arkiv for vitenskapelige artikler, avhandlinger og masteroppgaver fra ansatte og studenter ved Universitetet i Agder. AURA blir jevnlig oppdatert.

Avhandlingen er tilgjengelig her:

Aura-lenken fungerer kanskje ikke. Årsaken er feil hos systemleverandøren. Les den som pdf.

Kandidaten: Mohammad Ali Mahdavipour (1986, Shahrbabak, Iran) B.Sc. Civil Engineering, Yazd University (2010) M.Sc. Structural Engineering (Amirkabir University of Technology (2013).

Opponenter:

Førsteopponent: Professor Arild Holm Clausen, NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Annenopponent: Head of Sub-Department, Dr.-Ing. Till Clausmeyer, Technische Universität Dortmund, Tyskland

Bedømmelseskomitéen er ledet av førsteamanuensis Martin Choux, Universitetet i Agder

Veiledere i doktorgradsarbeidet var førsteamanuensis Dmitry Vysochinskiy, Universitetet i Agder (hovedveileder) og førsteamanuensis Zhiyu JiangUniversitetet i Agder (medveileder)

Slik gjør du som publikum:

Disputasen er åpen for alle, men for å følge prøveforelesning og disputas digitalt må du melde deg som publikummer på denne lenken:

Du får en Zoom-lenke i retur. (Her er framgangsmåten for å bruke Zoom: support.zoom.us om du ikke kommer inn ved å klikke på lenken.)

Vi ber publikum om å ankomme digitalt tidligst ti minutter før oppgitt tid - det vil si til prøveforelesningen 10:05 og disputasen tidligst 12:05. Etter disse klokkeslettene kan du når som helst forlate og komme inn igjen i disputasen. Videre ber vi om at publikum slår av mikrofon og kamera, og har dette avslått under hele arrangementet. Det gjør du nederst til venstre i bildet når du er i Zoom. Vi anbefaler å velge «Speaker view». Dette velger du oppe til høyre i bildet når du er i Zoom.

Opponent ex auditorio:

Disputasleder inviterer til spørsmål ex auditorio i innledningen i disputasen. Tidsfrist for å stille spørsmål er senest i løpet av pausen mellom opponentene. Den som stiller spørsmål bør ha lest avhandlingen. Kontaktpersonens e-post er tilgjengelig i chat-funksjonen under disputasen, og spørsmål ex auditorio kan sendes til Kristine Evensen Reinfjord på e-post kristine.reinfjord@uia.no